Søknad om vertskapsrolle på Stavernsodden 2013

Stavernsodden FyrSommeren nærmer seg, og planene for hvordan hver og en skal bruke ferien sin er sikkert for mange allerede i boks. Vi har imidlertid et tilbud til de som ennå har en uke ledig i sommer, bruk den på Stavernsodden.

Vi inviterer dere til å melde deres interesse dersom dere kunne tenke dere å være vertskap på Stavernsodden en uke i sommer. Vi starter kystled sesongen uke 26 (søndag 23.juni) og holder det gående til og med uke 33 (søndag 18.august). Vertskapsrollen er i utgangspunktet fra søndag til søndag, men det er mulig vi deler det opp litt annerledes dersom det er stor pågang, for å tilfredsstille ønskene til flest mulig.

På årsmøtet i Kystlaget nå i vår, ble det lagt noen føringer som går på at de som har lagt ned dugnadsinnsats for Kystlaget siste år, vil bli prioritert til vertskapsrollen i forhold til størrelsen på innsatsen de har lagt ned. Dette kan lett bli en skjønnsmessig vurdering, men vi vil bestrebe oss på å få dette så rettferdig som mulig.

Vertskapet disponerer ”Steinhuset” som har 4 – 5 sengeplasser, og er et fantastisk trivelig hus å bo i en uke, på toppen av øya. Rollen passer derfor godt for familier / par, men det er ingen betingelse. Det er ikke noe krav om egen båt, men det er en fordel. Stavernsodden disponerer en 14 fots plastbåt med motor.

Dersom du/dere ønsker å være vertskap en uke til sommeren, så laster dere ned søknadskjema nederst på denne siden. Utfyllt søknad sendes pr. e-post til Harald Johansen på:

Søknaden må være hos oss innen 28. april. Fordelingen vil bli avklart umiddelbart etter dette.

Last ned søknad om vertskapsrolle på Stavernsodden 2013 her